Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile alışverişlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının katı saf son aşama farklı eder skalasına sahiptir.

Dairesel tasavvur, kıç izini en aza indirirken doğurgan amudi harekete izin verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar karınin uygulama bir intihap haline getirir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı tıkızya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın Kapısı temel amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sıcaklıkla genleşerek Yangın kapısı istanbul esrarı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı pencere ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Emektar örgülarda ve yangın merdiveni düzlükı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Yangın kapımızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu için muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı kişi evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Sükselı bir tahliye düşünceı, deprem, su taşkını ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanımını da beyan etmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanların kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page